21 May, 2015

10 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο σας!

10 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο σας

10 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο σας
Πανέξυπνα gadgets κουζίνας βλέπουμε συχνά. Αντιθέτως το μπάνιο, είναι κάπως αδικημένο. Όχι πια. Το Μama365 βάζει ένα τέλος στην κατάφωρη αυτή αδικία και συγκεντρώνει δέκα απίστευτα gadgets και αξεσουάρ που βρήκε online. Χαζέψτε τα απίθανα αντικείμενα και, αν το αντέχει η τσέπη σας, κάντε τα διαδικτυακά σας ψώνια.

Επιτοίχια θήκη για αφρόλουτρο

Ναι, καλά βλέπετε. Είναι μια τεράστια μύτη. Και, ναι, πιέζοντας το ρουθούνι της βγάζει μύξα. Δεν είναι η επιτομή της κομψότητας, αλλά είναι σίγουρα αστείο (τα παιδιά θα το εκτιμήσουν σίγουρα!). Κοστίζει κάτι λιγότερο από 9 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Θα σας στείλουν αυτό το λεπτού χιούμορ αξεσουάρ μαζί με ένα πράσινο αφρόλουτρο. Καταλαβαίνετε πού το πάνε, έτσι; 

Υποπόδιο για το ξύρισμα

Πρακτικό αξεσουάρ που δίνει λύση στο κλασικό γυναικείο πρόβλημα καλωπισμού: πού να βάλω το πόδι μου για να το ξυρίσω (η κομψότητα συνεχίζει να διέπει το άρθρο); Αν θέλετε αυτή την κεραμεική βάση θα χρειαστεί να βάλετε σχετικά βαθιά το χέρι στην τσέπη -κοστίζει 32 ευρώ. Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

Υαλοκαθαριστήρας για τον καθρέφτη του μπάνιου

Το είδαμε, το αγαπήσαμε, σας το προτείνουμε. Ίσως το πρακτικότερο από τα αξεσουάρ αυτής της λίστας, ο υαλοκαθαριστήρας για τον καθρέφτη του μπάνιου κοστίζει 12 ευρώ και μπορείτε να τον αγοράσετε online από εδώ.

Τάπα "Πνίγομαι!" για το νιπτήρα ή την μπανιέρα

Όχι, αυτό το αξεσουάρ δεν είναι πρακτικό, αλλά, αντ' αυτού, είναι πολύ παιχνιδιάρικο! Κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, κοστίζει περίπου 13 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από το Amazon. 

Ζουληχτής μισοτελειώμενης οδοντόκρεμας

Αν βλέπετε την οδοντόκρεμα μισοάδεια, δεν είστε απαισιόδοξοι. Είναι, πράγματι στα τελευταία της. Δεν είπε κανείς ότι δεν μπορείτε απλώς να πιέσετε το σωληνάριο με το χέρι σας, αλλά δεν θα είχε πλάκα να διαθέτετε ένα τέτοιο γκατζετάκι στο μπάνιο σας; Η τιμή του ανέρχεται στα 5 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από εδώ.

Αρτιστίκ κουρτίνα μπάνιου

Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μας λόγω της έξυπνης ιδέας με το χρυσόψαρο-μασκαρεμένο καρχαρία, που μας έκανε να χαμογελάσουμε. Μπορείτε να παραγγείλετε από εδώ την πολύ εντυπωσιακή, αλλά πανάκριβη (κοστίζει 60 ευρώ!) κουρτίνα. 

...και πρακτική κουρτίνα μπάνιου

Αντιθέτως αυτή η κουρτίνα, έχει ενσωματωμένες 9 αποθηκευτικές θήκες και κοστίζει πολύ λιγότερο. Αγοράστε την από εδώ με κάτι λιγότερο από 18 ευρώ.

Αδιάβροχο μικρόφωνο

Αν είστε καλλιτέχνες της ντουζιέρας, με 53 ευρώ μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Κάποιος σκέφτηκε να φτιάξει αδιάβροχο, ασύρματο μικρόφωνο που ενσωματώνεται στο ντουζ! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Ζυγαριά-γροθιά στις ανασφάλειες

Χίλια μπράβο στον εμπνευστή, τον σχεδιαστή και τον παρασκευαστή. Η ζυγαριά αυτή -εκτός του ότι είναι καλυμμένη με γκλίτερ (!)- δεν γράφει κιλά, γράφει μόνο: "Αξιολάτρευτη", "Μια χαρά!", "Σέξι" και άλλα "ανεβαστικά" επίθετα. Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ (Τιμή: 40 ευρώ).

Μόμπι-Ντικ για τη βρύση σας

Αυτό το αξεσουάρ έχει δύο ιδιότητες: αφενός κάνει τη βρύση της μπανιέρας σας τρισχαριτωμένη κι αφετέρου προστατεύει τα παιδιά από χτυπήματα. Κοστίζει 12 περίπου ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από το Αmazon.

No comments:

Post a Comment