22 November, 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom, με το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του πάρκου και να παρακολουθήσουμε εκδηλώσεις όπως: συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, laser show και 3D mapping projection show, χιονοτσουλήθρα, νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, μαθήματα για να γίνουμε χρήσιμοι βοηθοί του στις τέσσερις χώρες του Santa Claus Kingdom: 

1. Η Χώρα των Πάγων (Ice Land): ένα μαγευτικό σκηνικό χιονιού που φιλοξενεί το εργαστήριο του Αι Βασίλη, το παγοδρόμιο των 500 τ.μ. φωτισμένο με led και διακοσμημένο με αμέτρητους πολυελαίους, την 30 μέτρων χιονοτσουλήθρα αλλά και ένα τεράστιο igloo με σύγχρονης τεχνολογίας laser show.

2. H Χώρα της Φαντασίας (Fantasy Land): με το μεγάλο καρουζέλ και το λούνα παρκ και με αμέτρητα παιχνίδια για τους μικρούς υπηκόους του Βασιλείου.

3. Η Χώρα της Περιπέτειας (Adventure Land): δράσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, τοίχος αναρρίχησης, στίβος μάχης και εναέριες rappel διαδρομές. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό Μυθολογικό Πάρκο με τα τρισδιάστατα γλυπτά ηρώων της ελληνικής μυθολογίας, η έκθεση με τους τεράστιους δεινόσαυρους αλλά και οι εξέδρες για τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Τέλος, εδώ μπορεί κανείς να δοκιμάσει τις ξεχωριστές γευστικές προτάσεις στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο του Santa Claus Kingdom.

4. Η Χώρα της Ευτυχίας (Happy Land): ένας παράδεισος φουσκωτών παιχνιδιών (που καλύπτουν έκταση 2.000 τ.μ.) και η πίστα baby cart (χώρος θα είναι φυλασσόμενος για τα παιδιά).

Καλλιτεχνική επιμέλεια : Μυρτώ Κοντοβά

Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00

Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα).
Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας(δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.)
Πληροφορίες: 215 5305014

www.santaclauskingdom.com
www.facebook.com/SantaClausKingdom




No comments:

Post a Comment